سند راهبردی 10 ساله دانشگاه تهیه و تدوین می شود

سه شنبه بیست و نهم مهر 1393 ساعت 11:15 ق ظ
سند راهبردی 10 ساله دانشگاه تهیه و تدوین می شود
به نقل از روابط عمومی دانشگاه: شورای برنامه ریزی دانشگاه صنعتی قم متشکل از معاونین و مدیران دانشگاه ، همچنین کارشناسان صاحب نظر استان با هدف تهیه و تدوین سند راهبردی 10 ساله دانشگاه صنعتی قم تشکیل گردید.
طبق برنامه ریزی های صورت گرفته نسخه اولیه این سند با نظارت مسئولین و نخبگان استان، مسئولین و کارشناسان وزارت علوم تحقیقات و فناوری طی یک ماه آینده تهیه می گردد.
گفتنی است با تنظیم این سند برنامه های10 ساله دانشگاه از لحاظ کمی و کیفی مشخص و در دستور کار مدیران قرار می گیرد.به این نحو حتی با تغیرات مدیریتی برنامه های دانشگاه با سلیقه های شخصی مواجه نمی گردد و کلیه تصمیمات بر اساس سند 10ساله انجام خواهد شد.
شایان ذکر است برای اولین بار اقدامات اولیه جهت تهیه و تدوین سند 10 ساله دانشگاه در دوره راه اندازی دانشگاه به همت دکتر آخوندی صورت گرفت که با حضور مجدد ایشان به عنوان سرپرست دانشگاه این مهم تحقق خواهد یافت.