دانشگاه صنعتی قم غرفه برتر سومین نمایشگاه آموزش و دستاوردهای آموزشی

سه شنبه هجدهم شهریور 1393 ساعت 1:53 ب ظ
 دانشگاه صنعتی قم غرفه برتر سومین نمایشگاه آموزش و دستاوردهای آموزشی
به نقل از روابط عمومی دانشگاه:سومین نمایشگاه آموزش و دستاوردهای آموزشی استان با حضور دانشگاه های صنعتی قم، شهاب دانش،قم،حضرت معصومه(س)،پیام نور،پارک علم و فناوری و سایر موسسات آموزشی استان از 93/6/10 الی 93/6/14 در محل دائمی نمایشگاه ها برگزار شد.
غرفه دانشگاه صنعتی قم به همت روابط عمومی و انجمن نخبگان با آموزش دوره های کارگاهی نظیر plc، اینورتر ،HMI و... توسط محمد سهیل باقریان دبیر انجمن نخبگان دانشگاه و سرپرست ستاد نمایشگاهی و دستاوردهایی چون دستگاه CNC ساخته یوسف شه نهاد، هواپیمای بدون سرنشین ساخته حمید رضا باباخانی ، رباط تعدلی دو چرخ ساخته صادق محرابی، دستگاه RFID و نرم افزار کتابخانه ای ساخته پوریا کشفی،محمد رضا سیف و مجید گودرزی ، تابلوهای نمایشگر LED روان و پنل های خورشیدی ساخته محمد و حامد حمیدی منفرد، سید محمد آخوندی و علی اصغر رجبی، برنامه نویس رباتیک محسن بهمن پور و کواتروتر ساخته جمعی از اعضای انجمن نخبگان عنوان غرفه برتر نمایشگاه را به خود اختصاص داد.
شایان ذکر است این اولین تجربه نمایشگاهی دانشگاه صنعتی قم می باشد که با حمایت دکتر آخوندی ریاست محترم دانشگاه، دکتر محسنی معاون اداری و مالی، جناب آقای نیک پور مدیر اداری، دکتر اردستانی، دکتر نصرتی، دکتر مهتدی و دکتر ملاتقی در این نمایشگاه خوش درخشید.