آیین شکرگزاری سلامتی مقام معظم رهبری

سه شنبه هجدهم شهریور 1393 ساعت 1:20 ب ظ
آیین شکرگزاری سلامتی مقام معظم رهبری
پس از انتشار خبر موفقیت آمیز بودن جراحی مقام معظم رهبری آیین شکرگزاری سلامتی ایشان در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی قم، به همت این دانشگاه پس از انتشار خبر موفقیت آمیز بودن جراحی مقام معظم رهبری، ظهر امروز پس از برگزاری نماز جماعت در نمازخانه دانشگاه آیین شکرگزاری سلامتی رهبر انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای)مدظله العالی )برگزار شد.
در این برنامه بعد از نماز ظهر، مراسم قرائت قرآن برای سلامتی رهبری با حضور ریاست دانشگاه، اساتید،کارمندان و تعدادی از دانشجویان برگزار گردید و در ادامه مراسم حجت الاسلام سعید امیدیان مدیر فرهنگی دانشگاه، اظهارداشت: عزت و امنیت امروز ما مرهون رهبری معظم انقلاب است. خداوند ایشان را حفظ کرد تا با رهبری خود مسیر رشد جامعه را فراهم کنند.
وی بهبودی و سلامتی کامل رهبر انقلاب را از خداوند متعال مسألت داشت و خاطرنشان کرد: همه مردم باید برای سلامتی، طول عمر و افزایش توفیقات ایشان در خدمت به ملت ایران و جهان اسلام دعا کنند