ارتقای امور پژوهشی در دانشگاه صنعتی قم

چهارشنبه پنجم شهریور 1393 ساعت 1:46 ب ظ
 ارتقای امور پژوهشی در دانشگاه صنعتی قم
پیگیری امور پژوهشی در دانشگاه صنعتی قم در راس برنامه های اساتید قرار خواهد گرفت
همراه با برگزاری جلسه ای با حضور دكتر آخوندی سرپرست دانشگاه ، حجت السلام والمسلمین آخوندزاده نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از اساتید هیئت علمی، طی حكمی دكتر جعفر قنبری به عنوان سرپرست دانشكده فنی و مهندسی منصوب شد.
در این جلسه دكتر آخوندی پیگیری امور پژوهشی را یكی از مهم ترین وظایف اساتید قلمداد كرد . وی افزود: جهت اعتلای دانشگاه اساتید باید در زمینه پژوهش و ارائه مقالات فعالیت بیشتری داشته باشند. همچنین جذب اعتبار،انعقاد قراردادهای پژوهشی همدلی و همكاری یكایك اساتید را می طلبد.
در این نشست دكتر آخوندی با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده از مستقل شدن دانشكده ها و انتقال دانشكده برق و كامپیوتر به خارج از دانشگاه خبر داد.
شایان ذکر است از زحمات دکتر کلایی سرپرست سابق دانشکده فنی و مهندسی نیز تقدیر و تشکر به عمل آمد