بیانیه دانشگاه صنعتی قم در هفته دولت

دوشنبه سوم شهریور 1393 ساعت 2:42 ب ظ
بیانیه دانشگاه صنعتی قم در هفته دولت
ضمن سلام و درود به روان دو شهید والا مقام رجایی و باهنر،هفته دولت بهانه ای است كه همه دولت مردان ما شوند و با نگاهی به دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران بر خود ببالیم كه انقلاب عزیزمان ،این گونه در حال رشد و بالندگی است.حركت چرخ دنده های صنعت و افزایش تولید ملی،دستاوردهای هسته ای،پیشرفت در سلول های بنیادین،كسب مقام های جهانی ورزشی،اختراعات و اكتشافات جوانان غیور ایران زمین این است عزم ملی ایرانی.
شایسته است كه در این هفته فرصت را غنیمت شماریم ،ضمن تقدیر از دولت و دولت مردان،هم پیمان شویم كه با پیروی از مقام معظم رهبری(مدظله العالی) با تمام قوا آرمان های انقلاب،امام و شهدا را زنده نگاه داریم و با مدیریت جهادی و عملكردی چشمگیر خدمت به هم وطن و اعتلای ایران اسلامی را در سر لوحه وظایفمان قرار دهیم.
جامعه دانشگاهی دانشگاه صنعتی قم نیز می كوشد تا با تربیت نیروهای متخصص و متعهد در پیشبرد علم،اقتصاد و فرهنگ پیشتاز باشد و خالصانه و مخلصانه در شهر كریمه اهل بیت به دانشگاهی الگو بدل شود.امید است با یاری و همكاری كلیه مسئولین كشوری،استانی ،اساتید و دانشجویان هر روز شاهد و ناظر پیشرفتی دیگر در ایران عزیزمان باشیم.