ثبت نام طرح ضیافت اندیشه دانشجویی 93 آغاز شد

دوشنبه بیست و ششم خرداد 1393 ساعت 11:54 ق ظ
ثبت نام طرح ضیافت اندیشه دانشجویی 93 آغاز شد
متن خبر:ثبت نام طرح ضیافت اندیشه دانشجویی 93 آغاز شد.علاقه مندان جهت ثبت نام به دفتر نهاد رهبری دانشگاه صنعتی مراجعه و یا با شماره36641601 داخلی153 تماس حاصل فرمایند.
به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان قم، عباس شبان‌نیا در جمع خبرنگاران گفت: طرح ضیافت اندیشه دانشجویی در سال جاری در دو بخش حضوری و غیرحضوری در سطح فعالان فرهنگی ـ سیاسی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان قم برگزار می‌شود.وی افزود: دوره غیرحضوری (آموزش الکترونیکی) به صورت متمرکز کشوری و دوره آموزش حضوری به صورت استانی، بعد از ماه مبارک رمضان در مشهد مقدس برگزار خواهد شد.عباس شبان‌نیا اظهار داشت: این طرح ویژه دانشجویان فعال فرهنگی ـ سیاسی که در تشکل‌های دانشجویی، نشریات و رسانه‌ها، کانون‌های فرهنگی ـ مذهبی و هیئات مذهبی فعال هستند می‌باشد.وی با اشاره به مطالبات مقام معظم رهبری، هدف از اجرای این طرح را ارتقاء معرفت دینی دانشجویان، فراگیری مهارت‌های جنگ نرم، شناخت نظام سلطه و حضور آگاهانه و مؤثر در تشکلات اسلامی دانست و خاطر نشان کرد: این طرح در راستای انجام اقدامات مؤثر عملی جهت تحقق هر چه بهتر شعار سال و پاسخ مناسب به انتظارات و نیازهای دانشجویان برگزار خواهد شد.مدیر هماهنگی و ارتباطات نهاد رهبری دانشگاه‌های استان قم تصریح کرد: زمان آموزش غیرحضوری از اول تا پایان تیرماه سال جاری می‌باشد و پس از برگزاری آزمون و مراحل ارزیابی، اسامی پذیرفته‌شدگان جهت شرکت در دوره حضوری اعلام خواهد شد.