سفیر یک به زودی در آسمان دانشگاه صنعتی قم پرواز میکند

پنجشنبه نوزدهم آبان 1390 ساعت 4:27 ق ظ
سفیر یک به زودی در آسمان دانشگاه صنعتی قم پرواز میکند
سفیر یک به زودی در آسمان دانشگاه صنعتی قم پرواز میکند .
حمید رضا باباخانی دانشجوی ترم 3 مکانیک دانشگاه صنعتی قم با نظارت و راهنمایی اساتید گروه مکانیک طی 5 ماه کار مداوم ،موفق به ساخت هواپیمای بدون سرنشین شدند .
این هواپیما قابلیت ارتقا برای انجام ماموریت های مختلف را دارد و در فیلم برداری وعکس برداری  از فضا های مختلف ،سم پاشی ،کنترل ترافیک و آلودگی هوا کاربرد دارد .
این هواپیما با وزن 6 کیلو گرم و طول 2 متر از مواد فوق سبک مانند چوب بالسا ساخته شده است . بال های آن قابلیت ایرفویل بودن را دارد که کاملا به صورت متقان عمل میکند. این تقارن باعث حذف نیروی ( lift) یا همان نیروی (برا) است و به دلیل نبود اختلاف فشار بین دو سطح بال حرکات آکروباتیک را به نحو بهتری نمایش داده می شود. برد این هواپیما وابسته به رادیو کنترل مربوطه است .
شایان ذکر است نام این مدل سفیر یک میباشد زیرا نمونه های دیگر سفیر با قابلیت های ویژه تر در دانشگاه صنعتی قم در دست ساخت است .