بیانیه دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم به مناسبت روز دانشجو

جمعه پانزدهم آذر 1392 ساعت 11:46 ب ظ
بیانیه دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم به مناسبت روز دانشجو

به نقل از روابط عمومی دانشگاه: دكتر سید محمد هادی مشكوهالسادات سرپرست دانشگاه صنعتی قم،با انتشار بیانیه ای به مناسبت 16 آذر و روز دانشجو،ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای 16 آذر 1332 اعلام كرد؛این دانشگاه در كنار اقشار فهیم و فرهیخته كشور همچون همیشه مدافع آرمان های انقلاب شكوهمند اسلامی و خون شهدا خواهد بود.
وی افزود:16 آذر روز مقاومت دانشجویان و نماد روحیه ی خروشان دانشجویی است. دانشجویان در این روز تصویرگر بصیرت،ایثار ،استقلال وآزادی بوده اند.
وی اذعان كرد:در برگ،برگ تقویم شكوهمند انقلاب اسلامی دانشجویان ایران زمین نام خود را در دایره المعارف تاریخ این چنین معنی كرده اند كه دانشجوی ایرانی یعنی:مسلمانی كه با روشنفكری،بصیرت ،ایمان و عمل هرگز به دشمنان اجازه نخواهد داد كه حتی با سلاح جنگ نرم،ناتوی فرهنگی و تحریم های مختلف سد راه پیشرفت و توسعه ایران و ایرانی باشند.
وی تصریح كرد:ما جامعه دانشگاهی دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم با پیروی از فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر تولید علم و جنبش نرم افزاری،با تمام وجود حافظ خون تمام شهدا به ویژه شهدای 16 آذر و شهدای هسته ای خواهیم بود.