نشست سیاسی با حضور كارمندان بسیجی دانشگاه

دوشنبه یازدهم آذر 1392 ساعت 9:2 ق ظ
به نقل از روا بط عمومی دانشگاه :به مناسبت هفته بسیج،كارمندان بسیجی دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم در مراسم گرامی داشت هفته بسیج ونشست سیاسی92 بسیج منطقه در روز چهار شنبه 92/9/6 شركت كردند.
نشست سیاسی با حضور كارمندان بسیجی دانشگاه
(نشست سیاسی با حضور كارمندان بسیجی دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم )

در ابتدای این مراسم سرهنگ بوالحسنی فرمانده سازمان بسیج كاركنان استان قم ضمن خیر مقدم و گرامی داشت هفته بسیج گفت:نزدیكی این هفته را با عاشورای حسینی به فال نیك می گیریم.چرا كه امام خمینی (ره) فرمودند: ما ازدشمنان بیگانه نمی هراسیم ، اگرما را تهدید كنند،ما فرزندان عاشوراییم و اگر ما را تحریم كنند،ما فرزندان رمضانیم.
در ادامه دكتر حسنی از بسیجیان پیشكسوت، هفته بسیج را یادآور رشادت های بسیجیان دانست . وی اذعان داشت :هشت سال دفاع مقدس كشور ما را در مقابل تهاجم بیگانگان واكسینه كرده است و بر جهانیان ثابت شده است كه ایران و ایرانی در مقابل سلطه گری خواهد ایستاد.
وی افزود:در ابتدای تشكیل بسیج در ایران ، بسیجی ها برای حفظ كشورشان دست به سلاح شدند.سپس به سازندگی ومقابله علیه تهاجم فرهنگی دشمنان پرداختند.اكنون بسیجی ها به جهاد علمی پرداختند و این چنین در عرصه فعالیت های هسته ای یكه تاز هستند.
این مراسم با پرسش و پاسخ حضار از دكتر حسنی سخنران جلسه پایان یافت.