حضور مدیر كل راه آهن استان در دانشگاه صنعتی قم

چهارشنبه پانزدهم آبان 1392 ساعت 1:49 ب ظ
در این بازدید طی جلسه ای تعاملاتی مبنی بر حمایت راه آهن استان از طرح های دانشگاهی در زمینه راه آهن،به ویزه طرح های عمرانی و مكانیكی صورت گرفت.‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍
حضور مدیر كل راه آهن استان در دانشگاه صنعتی قم

به نقل از روابط عمومی دانشگاه :مهندس زاد خور مدیر كل راه آهن استان روز شنبه 92/8/11از دانشگاه صنعتی قم بازدید كرد.

در این بازدید طی جلسه ای تعاملاتی مبنی بر حمایت  راه آهن استان از طرح های دانشگاهی در زمینه  راه آهن،به ویزه طرح های عمرانی و مكانیكی صورت گرفت.‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍

همچنین مهندس زاد خور با اشاره به نیاز استان به نیروهای متخصص و كارآمد در راه آهن  گفت:دانشگاه صنعتی قم با تاسیس دانشكده راه آهن  و پذیرش دانشجو در رشته های مهندسی ترافیك ریلی،مهندسی ماشین های ریلی،مهندسی خط و سازه های فنی،سیگنالینگ و مهندسی ایمنی راه آهن كمك بزرگی به صنعت حمل ونقل این استان می كند.دكتر مشكوه السادات ریاست دانشگاه  ابراز داشتند كه با توجه به امكانات موجود و جذب اساتید مرتبط مساعدت  های لازم جهت اخذ رشته مهندسی ایمنی راه آهن  صورت خواهد گرفت.

شایان ذكر است طی اقدامات انجام شده،به زودی تفاهم نامه ای مابین مركز مطالعات آموزش و تحصیلات راه آهن كل كشور و دانشگاه صنعتی قم منعقد خواهد شد.