بیانیه یوم الله روز 13 آبان

سه شنبه چهاردهم آبان 1392 ساعت 11:5 ق ظ
ما جامعه دانشگاهی ،دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم بر این باوریم که کشتار دانش آموزان و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در این روز ، هرکدام به وسعت یک انقلاب عظیم تاثیر گذار بوده است...
بیانیه یوم الله روز 13 آبان

به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی قم بیانیه یوم الله روز 13 آبان به شرح ذیل می باشد:

ما جامعه دانشگاهی ،دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم بر این باوریم که کشتار دانش آموزان و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در این روز ، هرکدام  به وسعت یک انقلاب عظیم تاثیر گذار بوده است.امروز ما به تبعیت از حماسه سازان 13 آبان نه تنها با مشت های گره کردیمان بلکه با اندیشه وقلم مان فریاد مرگ بر آمریکا را سر می دهیم  و همگام با سایر هموطنانمان در راهپیمایی ضد استکباری 13 آبان شرکت نموده و با بیعتی دیگر با امام (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی)حمایت همه جانبه خود را از انقلاب اسلامی و ایران عزیزمان ابراز می داریم.

شایان ذكر است مسئولین،اساتید،کارمندان و دانشجویان دانشگاه صنعتی قم همگام با سایر اقشارمردم انقلابی وهمیشه در صحنه قم با حضور در تجمع بزرک عاشوراییان استکبار ستیز در راهپیمایی روز 13 آبان شرکت کرده وشعارمرگ بر آمریکا واسراییل سردادند.