رئیس دانشگاه صنعتی قم از حضور پرشور مردم در پای صندوق‌های رای تقدیر کرد

شنبه شانزدهم تیر 1403 ساعت 12:49 ق ظ
رئیس دانشگاه صنعتی قم از حضور پرشور مردم در پای صندوق‌های رای تقدیر کرد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی ضمن تقدیر از حضور پرشور مردم در پای صندوق‌های رای به رئیس جمهور منتخب تبریک گفت. متن کامل این پیام به شرح ذیل است: بسمه‌ تعالی با عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم و گرامی داشت یاد و خاطره شهدای پرواز اردیبهشت، حماسه مردم در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بسیار تماشایی و غیر قابل وصف بود. مردم شریف و نجیب ایران با حضور پرشورشان در پای صندوق‌های رای قدرشناسی خود را به شهدا به ویژه شهدای پرواز اردیبهشت نشان دادند. مردم بصیر و فهیم ایران با هر رای خود فریاد زدند که مثل همیشه در صحنه هستند و برای سربلندی ایران عزیز تا پای جان ایستاده آمد. اینجانب به نمایندگی از جامعه دانشگاه صنعتی قم ضمن تبریک به دکتر پزشکیان که با رای ملت شریف و شهید پرور به عنوان چهاردهمین رئیس جمهور ملت ایران انتخاب شدند، از شور و شعور سیاسی مردم ایران جهت حضور پر شور در پای صندوق‌های رای کمال تشکر و قدردانی را دارم. ضمن آرزوی موفقیت و سربلندی برای رئیس جمهور منتخب دکتر پزشکیان ، امیدوارم اساتید، دانشجویان و کارکنان این دانشگاه نیز بتوانند تحت زعامت مقام معظم رهبری مدظله العالی ضمن حفاظت از خون شهدا، گام کوچکی برای سربلندی ایران اسلامی بردارند.