پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت چهلمین روز شهادت شهدای اردیبهشت

یکشنبه دهم تیر 1403 ساعت 9:6 ق ظ
پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت چهلمین روز شهادت شهدای اردیبهشت
به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی اربعین شهدای اردیبهشت را گرامی داشت. متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
بسمه‌ تعالی

چهل روز از شهادت خادم الرضا، رئیس جمهور مردمی آیت الله رئیسی و همراهانش گذشت. شهید رئیسی اسوه خدمت به مردم ایران است و برای همیشه یک الگو نه تنها برای مردم ایران بلکه برای هر انسانی که دم از وطن و انسانیت می‌زند، می‌باشد . البته مردم شریف و نجیب ایران با حضور پرشورشان در پای صندوق‌های رای قدرشناسی خود را به شهدای پرواز اردیبهشت به ویژه رئیس جمهور مردمی نشان دادند. به امید اینکه سایر مسئولین نیز رهرو راه شهید خدمت آیت الله شهید رئیسی باشند. اینجانب به نمایندگی از جامعه دانشگاه صنعتی قم چهلمین غروب شهدای اردیبهشت را گرامی داشته و امیدوارم اساتید، دانشجویان و کارکنان این دانشگاه نیز بتوانند تحت زعامت مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ضمن حفاظت از خون شهدا، گام کوچکی برای سربلندی ایران اسلامی بردارند.