آغاز طرح مطالعاتی ساخت اولین خوابگاه دانشجویی دانشگاه صنعتی قم

شنبه بیست و ششم خرداد 1403 ساعت 8:41 ق ظ
آغاز طرح مطالعاتی ساخت اولین خوابگاه دانشجویی دانشگاه صنعتی قم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاون اداری و مالی دانشگاه صنعتی قم از ساخت اولین خوابگاه دانشجویی دانشگاه صنعتی قم خبر داد. دکتر آل عمرانی نژاد گفت: پس از پیگیری‌های گسترده مسئولین دانشگاه جهت ساخت اولین خوابگاه دانشجویی، با عنایت مسئولین استانی به ویژه استاندار و نمایندگان استان قم و مدیر کل راه و شهرسازی، زمینی به مساحت ۵۰۰۰ متر مربع در نزدیکی دانشگاه به این امر مهم اختصاص داده شده است. قرارداد واگذاری زمین خوابگاه پس از طی فرآیندهای اداری امضا و ملک مذکور تحویل دانشگاه صنعتی قم شده است. وی افزود: جهت تسریع در ساخت اولین خوابگاه دانشجویی دانشگاه صنعتی قم، انتخاب مشاور، انجام مطالعات و اخذ ردیف اعتباری عمرانی از سازمان برنامه و بودجه کشور در دستور کار دانشگاه قرار گرفته است. بر همین اساس از نمایندگان شهر قم در مجلس شورای اسلامی، مسئولین استان و وزارتخانه انتظار داریم در این مسیر همچون گذشته کمک حال ما باشند.