پیام هیات رئیسه دانشگاه صنعتی قم به مناسبت شهادت آیت الله رئیسی و همراهانشان

دوشنبه سی و یکم اردیبهشت 1403 ساعت 10:51 ق ظ
پیام هیات رئیسه دانشگاه صنعتی قم به مناسبت شهادت آیت الله رئیسی و همراهانشان
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هیات رئیسه دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی شهادت رئیس جمهور مردمی و هیات همراه را به ساحت مقدس ولی عصر(عج) ،مقام معظم رهبری و ملت شریف ایران تسلیت گفتند. متن کامل این پیام به شرح ذیل است: بسم الله الرحمن الرحیم انالله و اناالیه راجعون حادثه دلخراش سقوط بالگرد و شهادت ناباورانه رئیس جمهور، وزیر امور خارجه، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، استاندار و همراهانشان، مایه تأثر ملت ایران و مقامات سایر کشورهایی است که آیت الله رئیسی را از نزدیک می شناختند و با فروتنی، تواضع و خدمتگزاری ایشان از نزدیک آشنا بودند. شوق خدمتگزاری به مردم، تواضع و فروتنی ایشان چه در زمان خدمت در تولیت مقدس آستان قدس رضوی، چه در قوه قضایه و چه در منصب ریاست جمهوری بر هیچ کس پوشیده نیست. بی شک لقب سید مظلومان برازنده ایشان بود که لحظه ای از خدمت به مردم و تلاش مجدانه برای ایجاد عدالت کوتاهی نکردند. رئیس جمهور مردمی در آخرین روز خدمت ضمن رسیدگی به امور مرزنشینیان و تلاش برای رفع مشکلات آنها، پیش به سوی افتتاح بزرگترین سد شمال غربی کشور می رفت که هجده سال مردم آن منطقه منتظر به ثمر نشستن آن بودند. همچنین یاد می کنیم از امام جمعه محبوب و مردمی تبریز آیت الله آل هاشم و دیپلمات خدوم ایران جناب آقای دکتر امیرعبداللهیان که خدماتشان در وزارت امور خارجه قابل تقدیر و تحسین بوده است. هیات رئیسه دانشگاه ولایتمدار صنعتی قم به نمایندگی از جامعه دانشگاهی این مصیبت عظیم را به ساحت مقدس ولی عصر(عج)، مقام معظم رهبری و ملت شریف ایران تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل آرزومند است. بی شک حضور حکیمانه رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) در این شرایط همچون خورشیدی درخشان بر ایران اسلامی سایه افکنده است و با هوشمندی و تدبیر ایشان هیچ خللی درامور مملکتی ایجاد نخواهد شد.