بازارچه خیریه دانشجویان دانشگاه صنعتی قم

سه شنبه بیست و پنجم اردیبهشت 1403 ساعت 9:6 ق ظ
بازارچه خیریه دانشجویان دانشگاه صنعتی قم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همزمان با دهه کرامت بازارچه خیریه غذا و صنایع دستی با غرفه‌های غذاهای سنتی، فرنگی، کیک و دسر با همکاری کانون همیاران سلامت، دانشجویان بین الملل ، مدیریت فرهنگی و اجتماعی ، موکب المعصومه الکریمه ، مرکز مشاوره و سبک زندگی ، کانون ورزشی و فعالین فرهنگی در محوطه دانشگاه برگزار شد. در این بازارچه دانشجویان بین الملل با پخت غذاهای سنتی چون قابلی پلو ‌و آشک با پوشش لباس‌های محلی افغانی در این بازارچه حضور فعالی داشتند. سایر دانشجوها نیز با پخت و فروش کیک شکلاتی ،سمبوسه ،اسنک و دسر در این بازارچه فعالیت کردند. گلدان های میناکاری، انواع کیف های فانتزی عروسک و شمع‌های تزیینی از جمله دیگر اقلام فروش در این بازارچه بوده است. شایان ذکر است کلیه درآمد حاصله از فروش این بازارچه صرف امور خیریه می‌شود.