پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت گرامی‌داشت سالروز شهادت استاد مطهری و روز معلم

دوشنبه هفدهم اردیبهشت 1403 ساعت 8:55 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قم، دکتر جلال رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم در پیامی فرا رسیدن روز معلم را به جامعه دانشگاهی به خصوص اساتید دانشگاه صنعتی قم تبریک گفت. متن این پیام به شرح ذیل است :
هر که دانشمندی را احترام نهد خدا را احترام کرده است. امام علی (ع)

هفته بزرگداشت مقام معلم و استاد، عظمت فرهیختگانی را یادآور می‌شود که با تعلیم و تربیت فرزندان این مرز و بوم ماندگارترین حماسه‌های تاریخ را برای ساختن انسان‌هایی والا مقام رقم می‌زنند. نقش مهم و اساسی اساتید و معلمان در این برهه حساس برای سربلندی ایران اسلامی هرچه بیشتراحساس می‌شود چرا که برای اقتدار ایران عزیز باید با عزمی الهی و جهادگونه همراه با امید آفرینی و تقویت روحیه خودباوری در مسیر علم و دانش قدم برداشت. امروز ایران اسلامی به ارتقاء کیفیت آموزشی و پژوهشی و حرکت در مسیر تحقق جامعه دانش بنیان نیاز دارد و این اساتید فرزانه و معلمان دلسوز هستند که با تربیت دانشجویان و دانش آموزانی ولایتمدار و کارآفرین سربلندی ایران اسلامی را رقم می‌زنند. اینجانب ضمن گرامیداشت مقام شامخ استاد علامه شهید مطهری هفته معلم را به همه اساتید فرهیخته تبریک عرض نموده و از تلاش‌های صادقانه این عزیزان که آینده‌ بسیار روشنی را برای دانشگاه صنعتی قم ترسیم کرده اند،سپاسگزارم.سلامتی، سعادت و سربلندی شما عزیزان را از خداوند متعال خواستارم.
                                                                                                  جلال رضائی نور
                                                                                               رئیس دانشگاه صنعتی قم