رونمایی از جدیدترین محصول آزمایشگاه سیستم های کنترل پیشرفته (ACSL) در دانشگاه صنعتی قم

دوشنبه چهاردهم اسفند 1402 ساعت 2:34 ب ظ
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، محصولی خلاقانه و‌دانش بنیان در حوزه ورزش و سلامت توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی قم در آزمایشگاه سیستم‌های کنترل پیشرفته (ACSL) طراحی شد. دکتر میثم یادگار عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قم و طراح این محصول گفت: این محصول نسل جدیدی از دستگاه های بدن سازی است که توسط نیروی الکترومکانیکی کار می کند. عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قم ادامه داد: از ویژگی‌های این دستگاه می‌توان به وزن کمتر دستگاه نسبت به نمونه‌های قبلی، قابلیت تنظیم وزن اعمالی به صورت پیوسته، رابط کاربری گرافیکی، قابلیت تنظیم پروفایل‌های تمرینی بر اساس نیاز ورزشکار، دارای دامنه‌ حرکتی قابل تنظیم، استارت اتوماتیک و گزارش عملکرد ‌ورزشکار اشاره کرد. وی بیان کرد: این ایده‌ خلاقانه، قابلیت تعمیم به تمامی دستگاه‌های بدن‌سازی را دارد اما برای نمونه اولیه، دستگاه جلو بازو پیاده سازی شده است. این دستگاه با تلاش یک تیم دانشجویی، در آزمایشگاه ACSL دانشگاه صنعتی قم ساخته شده است.