مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور ایثارگران: امروز پرچمداری انقلاب وظیفه اصلی ما است

سه شنبه بیست و چهارم بهمن 1402 ساعت 10:46 ق ظ

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همزمان با میلاد با سعادت امام حسین علیه السلام و روز پاسدار طی برگزاری نشستی با حضور دکتر رشادی مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور ایثارگران از اساتید و کارکنان ایثارگر این دانشگاه تقدیر شد. در این نشست دکتر رشادی گفت: هم اکنون که چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را جشن گرفتیم باید به خود ببالیم، چرا که در زمان جنگ ما حتی فشنگ از خودمان نداشتیم و کاملاً به کشورهای دیگر وابسته بودیم. اما امروز استقلال نظامی ما نه تنها در منطقه بلکه در جهان زبانزد است. وی افزود :دیروز ایران مستعمره آمریکا بود اما امروز نیروی زمینی ،نیروی دریایی و نیروی هوایی از کشور طوری محافظت می‌کنند که دشمن جرات نزدیک شدن به ما را ندارد. وی افزود: اقتصاد ایران در حال تبدیل شدن به یک اقتصاد شکوفاست .در حوزه اقتصاد هم ایران عزیز پیشرفت‌های چشمگیری داشته است. همانطور که حضرت آقا فرمودند ما به قله نزدیک هستیم چرا که ایران زمانی فقط مصرف کننده بود اما امروز صادرات ما بسیار چشمگیر شده است. دکتر رشادی افزود: امروز دغدغه ما بخش فرهنگی است چرا که دشمن از جنگ نظامی با ما مأیوس شده. امروز دشمن روی خانواده و جوانان سرمایه‌گذاری کرده است اما نمی‌داند که ما رهبرانی داریم که به تاسی از آنها می‌توانیم تمام مشکلات را پشت سر بگذاریم. ائمه اطهار و بعد هم ولایت فقیه بهترین الگو برای ما هستند .وی بیان کرد: دیروز انقلاب مرد میدان شهادت می‌خواست اما امروز انقلاب پرچمدار می‌خواهد. مهمترین وظیفه ما پرچمداری انقلاب است.  اگر ما پرچمدار شهدا و پدرانمان باشیم ایرانی سربلند و سرافراز خواهیم داشت. در ادامه هر یک از حضار دغدغه‌ها، پیشنهادات و انتقادات خود را مطرح کردند. در پایان نیز از اساتید و کارکنان ایثارگر تقدیر شد.