توسعه و بهسازی فضای فیزیکی دانشگاه صنعتی قم

شنبه بیست و یکم بهمن 1402 ساعت 10:47 ق ظ
توسعه و بهسازی فضای فیزیکی دانشگاه صنعتی قم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در راستای استفاده بهینه از فضای فیزیکی، برخی از قسمت‌های دانشگاه توسعه و بهبود یافت. با توجه به افزایش دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در قسمت آموزشی دانشگاه، شش باب کلاس جهت استفاده دانشجویان تحصیلات تکمیلی به مساحت ۲۲۰ متر مربع به مجموعه آموزشی اضافه شد. مجتمع سازی و بهسازی فضای پژوهشی با توسعه ۴ آزمایشگاه برق به مساحت ۲۰۰ متر مربع صورت گرفت. توسعه و تجهیز سالن مطالعه خواهران و برادران با تخصیص فضایی به مساحت ۱۰۰ متر مربع انجام شده است. فضای سبز دانشگاه به مساحت ۸۰۰۰ متر مربع در جهت ایجاد شادابی و نشاط دانشجویان توسعه یافت. همچنین سیستم آبیاری فضای سبز دانشگاه به منظور صرفه جویی در مصرف آب به سیستم آبیاری قطره ای و بارانی مجهز شد. ایجاد پارکینگ مسقف به متراژ ۱۰۰۰ متر مربع از جمله دیگر اقدامات صورت گرفته در حوزه عمرانی است.با توجه به نیاز مبرم دانشجویان ساخت و تجهیز سالن جلساتی دیگر در دستور کار قرار گرفته است.