نماینده وزیر و مدیر کل دفتر هماهنگی‌ هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان و انتظامی هیات علمی وزارت عتف:هیات‌ها مستقل هستند و حاکمیت قانون را اعمال می‌کنند

چهارشنبه بیستم دی 1402 ساعت 5:11 ب ظ
حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسینی مدیر کل دفتر هماهنگی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری و انتظامی هیئت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اعضای هیئت تخلفات اداری کارکنان و هیئت بدوی انتظامی اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی قم جلسه هم‌اندیشی را برگزار کرد. در این نشست دکترحسینی به استقلال هیئت‌ها بسیار تاکید کرد و افزود: حاکمیت قانون در فرایند رسیدگی به پرونده‌ها یک اصل اساسی است. وی گفت: اعضای هیئت‌ها باید دقت داشته باشند که گزارشات واصله و مورد بررسی باید توسط افرادی با هویت حقیقی و یا حقوقی ارسال شده باشد. همچنین این گزارشات می‌بایست مستند و مستدل باشد تا بتوان با قاطعیت رای داد و اقدامات مربوطه را انجام داد. در فرایند رسیدگی، استناد به قانون، دلایل و مستندات متقن و رعایت آبرو و محرمانگی را از الزامات ضروری در هیات های رسیدگی به تخلفات است. دکتر حسینی افزود:رسالت این هیئت‌ها ایجاد بازدارندگی و حفظ سلامت در سیستم‌های اداری است یکی از وظایف مهم این هیئت‌ها اجرای برنامه‌های آموزشی است. با آموزش موارد مربوطه و ایجاد آگاهی می‌توان تخلفات را به شدت کاهش داد.