نماینده وزیر و مدیرکل دفتر هماهنگی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان وانتظامی هیات علمی وزارت عتف: قدرت و اقتدار کشورها وابسته به علم و فناوری است

چهارشنبه بیستم دی 1402 ساعت 5:5 ب ظ
حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسینی مدیر کل دفتر هماهنگی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان و انتظامی هیات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن حضور درمراسم پرفیض قرائت زیارت عاشورا در نشستی با کارکنان دانشگاه صنعتی قم گفت: نقش دانشگاه‌ها امروز پررنگ‌تر از همیشه است. با توجه به رشد علم و تکنولوژی در دنیای امروز قدرت و اقتدار کشورها به علم و فناوری آنها بستگی دارد. ایران اسلامی به خود می‌بالد که سایر کشورها تجهیزات نظامی خود را از ایران مطالبه می‌کنند. ساخت موشک توسط مهندسان ایرانی مایه مباهات و افتخار است. وی افزود: روزی که دشمن ما را تحریم کرد،عده ای نگران این بودند که چه بر سر ایران می‌آید ولی امروز با وجود تحریم‌های بیشتر با خودکفایی و خودباوری در حال صادر کردن محصولاتمان به سایر کشورها هستیم. دکتر حسینی با اشاره به ایجاد شور و شعور سیاسی در بین دانشجویان گفت: دانشگاه باید بینش سیاسی دانشجویان را فعال کند. اما نباید دانشگاه به باشگاه سیاسی تبدیل شود. وی افزود: با توجه به شیطنت‌های دشمنان که می‌خواهند بین ملت ایران تفرقه ایجاد کنند، دانشجویان با هر دیدگاه سیاسی باید وحدت خود را حفظ کنند . دانشگاه جایگاه اندیشه‌های پویا است. بهترین فضا برای بیان عقاید سیاسی دانشجویان با نگرش‌های مختلف کرسی‌های آزاد اندیشی است. نماینده وزیر گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همیشه خود را وامدار شهدای عزیز می‌داند. حفظ امنیت و آسایش جوانان در دانشگاه برای ما اولویت است. هر کسی که بخواهد این نظم و آرامش را در دانشگاه‌ها بر هم بزند با آنها به شدت برخورد خواهیم کرد. مدیر کل دفتر هماهنگی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان در وزارت عطف گفت:دانشگاه صنعتی قم به حمدالله در شرایط مطلوبی قرار دارد. طبق گزارشات ارائه شده این دانشگاه توانسته است به ماموریت‌های خود  به خوبی عمل کند.