موفقیت های چشمگیردانشگاه صنعتی قم در حوزه اشتغال و ارتباط با صنعت

سه شنبه نوزدهم دی 1402 ساعت 3:57 ب ظ
موفقیت های چشمگیردانشگاه صنعتی قم در حوزه اشتغال و ارتباط با صنعت
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بر اساس طرح رصد اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه صنعتی قم با کسب رتبه های برتر در حوزه اشتغال و ارتباط با صنعت موفقیت های چشمگیری را به خوداختصاص داده است. بر اساس آمار اعلام شده توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه صنعتی قم با 87 درصد اشتغال فارغ التحصیلان در مقطع کارشناسی موفق به کسب رتبه سوم ، با 88 درصد اشتغال فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد موفق به کسب رتبه هفتم در سال 1402 در بین دانشگاه های کشور شده است. همچنین دانشگاه صنعتی قم با برگزاری 30همایش تخصصی و رویدادهای مشترک دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور با صنایع و دستگاه های اجرایی در سال 1402 رتبه هشتم کشور را به خود اختصاص داده است. دانشگاه صنعتی قم با برگزاری 311 دوره تخصصی رتبه چهارم را در بین دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور کسب کرده است . اختصاص رتبه پنجم به دانشگاه صنعتی قم درشاخص برگزاری تعداد دوره های مهارت افزایی در بین دانشگاه های کشور درسال 1402 با برگزاری 345 دوره مهارت افزایی موثر از دیگر موفقیت های این دانشگاه بوده است. شایان ذکر است رصد اشتغال به منظور پایش وضعیت اشتغال دانش آموختگان درپنج سال متوالی سالهای 97 تا 1402 صورت گرفته است. بر همین اساس دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور، از سال 1397 بمنظور پایش اشتغال دانش آموختگان فعال شده اند وعلاوه بر جمع آوری اطلاعات مرتبط با اشتغال دانش آموختگان خود، نسبت به بررسی و تحلیل داده‌ها اقدام نموده و برنامه‌های آموزشی خود را جهت بهبود وضعیت اشتغال دانش آموختگان برنامه ریزی می‌کنند. بررسی میزان اشتغال در رشته های مختلف دانشگاهی توسط دانشگاه‌ها موجب توجه هر چه بیشتر دانشگاه‌ها به مساله اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی می شود و بر اساس آن، سیاست‌های مناسب در راستای پذیرش دانشجو، ایجاد و توسعه رشته‌های جدید، هدفمندی پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی، بهبود دوره‌های کارآموزی و توسعه رشته ها صورت می گیرد.