وضعیت مطلوب دانشگاه صنعتی قم در ارزیابی عملکرد خدمات دانشجویی دانشگاه های کشور

دوشنبه هجدهم دی 1402 ساعت 2:36 ب ظ
وضعیت مطلوب دانشگاه صنعتی قم در ارزیابی عملکرد خدمات دانشجویی دانشگاه های کشور
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بر اساس اعلام نتایج ارزیابی عملکرد خدمات دانشجویی دانشگاهها در سال تحصیلی 1401-1400 توسط دفتر نظارت وارزیابی سازمان امور دانشجویان، دانشگاه صنعتی قم از لحاظ وضعیت امتیاز کلی کسب شده در رده مطلوب قرار گرفته است. در خصوص تراز دانشگاه صنعتی قم این نکته قابل توجه است که از بین 101 دانشگاه ارزیابی شده این دانشگاه در شاخص کیفیت سلامت و نشاط دانشجویان 100درصد امتیاز، در شاخص مشارکت دانشجویان در خدمت‌رسانی (کار دانشجویی) 90 درصد امتیاز و در شاخص خدمات رفاهی 80 درصد امتیاز مشخص شده را کسب کرده است. از نتایج مهم این ارزیابی بهبود شاخص هایی چون فضای فیزیکی خدمات دانشجویی، امکانات، تجهیزات و تسهیلات می‌باشد.طبق رایزنی های انجام شده با مراجع مربوطه، اقدامات اولیه جهت بهبود موارد مذکور صورت گرفته است.