جشن میلاد حضرت زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

دوشنبه یازدهم دی 1402 ساعت 5:59 ب ظ
جشن میلاد حضرت زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جشن میلاد حضرت زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر با حضور دکتر کاشانیان از بانوان موفق و نابغه جهانی علم نانو و همسر شهید عاصمی از شهدای هشت سال دفاع مقدس برگزار شد. در این مراسم دکتر کاشانیان با اشاره به مقام زن در دین مبین اسلام گفت: در دین اسلام، زن نمونه، الگوی مردان و زنان معرفی شده است. خداوند در قرآن زن فرعون و یا حضرت مریم(س) را الگو معرفی می‌کند. وی افزود: من فرزند شهر مقدس قم هستم و دارای کارشناسی ارشد فیزیک، دکترا نانو بیوتکنولوژی و فوق دکتری این رشته هستم و موفق به انجام اختراعات و تألیف کتاب‌های مختلف شده ام، اما مهم‌ترین افتخار زندگیم مادری برای سه دخترم است. دکتر کاشانیان بیان کرد: امروز من مدیر عامل یک شرکت هستم و نه تنها فرزندانم مانعی برای پیشرفتم نبودند، بلکه آرامشی که به واسطه خانواده به زن در کنار ایفای نقش همسری و مادری القاء می‌شود و برکتی که حضرت زهرا (س) به زندگی ما می‌دهند در هوش اجتماعی ما تاثیرگذارتر است . وی گفت: در دوران دکتری که تازه خداوند به من فرزند عطا کرده بود ،همزمان می بایستی یک پروژه تجربی و عملی را اجرا می‌کردم و با وجود آنکه محل دانشگاه من تهران بود با ۴ مقاله موفق به دفاع از پایان نامه شدم و این برای دوستانم جای تعجب بود. خانم اکبری همسر شهید عاصمی، به ذکر خاطراتی از این شهید عزیز پرداخت و به زندگی بسیار پر عشق و محبت و وابستگی شدید عاطفی میان خود و همسرش اشاره کرد. وی همچنین به حساسیت شهید عاصمی بر حفظ حجاب و عفاف تاکید کرد. اجرای مسابقه، مولودی خوانی و تقدیر از مادران دانشجو از دیگر برنامه های این جشن بوده است.