نشست هیات رئیسه دانشگاه صنعتی قم با دانشجویان بین الملل

دوشنبه بیست و هفتم آذر 1402 ساعت 2:26 ب ظ
نشست هیات رئیسه دانشگاه صنعتی قم با دانشجویان بین الملل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،نشست صمیمانه هیات رئیسه دانشگاه صنعتی قم با دانشجویان بین الملل برگزار شد. در این نشست دانشجویان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و پیگیری های مسئولین مربوطه، سوالات خود را در خصوص هزینه‌های مربوط به تحصیل و خوابگاه های دانشجویی ، مسائل مربوط به آموزش ، پژوهش و برنامه های فرهنگی مطرح نمودند. همچنین پیشنهادات، انتقادات و مطالبات خود را بیان کردند. در این نشست دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، دانشجویان بین الملل را مبلغان علمی، دینی و فرهنگی دانست. وی افزود:دانشجویان بین الملل در دانشگاه صنعتی قم باید از لحاظ علمی، پژوهشی و فرهنگی پر شور تر باشند. دکتر رضائی نور در خصوص هزینه های مربوط به دانشجویان بین الملل گفت : در ایران دانشجویان شبانه باید هزینه پرداخت کنند. طبق قوانین بالادستی باید تعرفه ها رعایت شود.با توجه به آیین نامه ها دانشجویان بین الملل باید هزینه های متفاوتی را پرداخت کنند. البته با توجه به رایزنی های صورت گرفته با وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری هزینه ها سرشکن شده است‌ و دانشجویان بین الملل فقط قیمت تمام شده خوابگاه و تغذیه را پرداخت می کنند. وی افزود: صندوق قرض‌الحسنه کریمه هم برای کمک به دانشجویان در دانشگاه مشغول به فعالیت می باشد. رئیس دانشگاه صنعتی قم در خصوص برنامه های فرهنگی دانشجویان بین الملل گفت: به همت حجت الاسلام و المسلمین دکتر قربانی مبین رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه رایزنی هایی با دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها انجام شده است که برنامه های ویژه ای برای دانشجویان بین الملل برگزار شود. دکتر رضائی نور افزود: مسئولین دانشگاه صنعتی قم از فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشجویان بین الملل به ویژه در چاپ کتاب بسیار استقبال می کنند. وی در خصوص مهارت افزایی دانشجویان بین الملل گفت: دوره های مهارت افزایی که با همکاری سازمان فنی و حرفه ای برگزار می شود برای شما بسیار مفید و موثر خواهد بود که البته به شرکت کنندگان مدرک معتبر و قابل ترجمه نیز اهدا خواهد شد. حجت الاسلام و المسلمین دکتر قربانی مبین رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قم گفت: حضور شما عزیزان در دانشگاه صنعتی قم فرصتی است جهت تقویت برنامه های بین الملل و هم افزایی هر چه بیشتر ایران با سایر کشورها. وی افزود: مرزهای جغرافیایی فرضی است و شاکله وجودی ما ارزش های انسانی است. حجت الاسلام والمسلمین دکتر قربانی مبین گفت: همه ما مسلمانان باید همدل و متحد باشیم. این وحدت باعث پیروزی ما در دنیا می شود. نمونه این وحدت و هم افزایی در دنیا دیده شد. مقاومت مردم فلسطین در غزه با حمایت مسلمانان و آزادی خواهان جهان باعث شد اسرائیل نتواند نوار غزه را فتح کند.