انتخاب پژوهشگر و فناور برتر استان از دانشگاه صنعتی قم

چهارشنبه پانزدهم آذر 1402 ساعت 12:58 ق ظ
انتخاب پژوهشگر و فناور برتر استان از دانشگاه صنعتی قم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در مراسمی با حضور معاون پژوهشی وزیر علوم و استاندارقم از پژوهشگران و فناوران برتر استان قم تجلیل شد. در این مراسم دکتر سعید حسن زاده عضو هیات علمی گروه مهندسی برق به عنوان فناور و نوآور برتر هیات علمی و مهندس مهدی جباری به عنوان پژوهشگر برتر دستگاه های اجرایی استان قم در سال ۱۴۰۲ از دانشگاه صنعتی قم انتخاب شدند. دکتر آقامیری استاندار قم در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان گفت: دانشگاه کار خود را انجام می‌دهد و صنعت کار خود را، در صورتی که این دو باید مثل چرخ دنده در کنار هم قرار بگیرد تا بتوانیم مشکلات کشور به خصوص در حوزه اقتصاد را حل کنیم. دکتر آقامیری از نخبگان به عنوان ثروت نام برد و افزود: مشکلات کشور به دست نخبگان دانشگاهیان صنعتگران که بر محور علم تولید می‌کنند حل می‌شود. وی تصریح کرد: هرگاه خود اتکا شدیم و به قشر نخبگان توجه و بها دادیم بسیاری از مشکلات را به خصوص در صنعت نفت حل کردیم. آقامیری گفت: باید تمام پایان نامه‌ها و مقاله‌ها تقاضا محور شود تا بتوان مشکلات را حل کرد. دکتر صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری نیز از پژوهشگران و فناوران برتر استان قم بر کم شدن فاصله تبدیل ایده به فناوری تاکید کرد و گفت: زیست بوم پارک‌های علم و فناوری کشور در غرب آسیا بی نظیر است. معاون پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: رتبه ایران در تولید علم در دنیا پانزدهم است، اما در حوزه علوم انسانی رتبه‌ خوبی نداریم و باید در این زمینه تلاش بیشتری صورت بگیرد.