پیام تبریک رئیس دانشگاه صنعتی قم بمناسبت روز دانشجو

چهارشنبه پانزدهم آذر 1402 ساعت 12:54 ق ظ
 پیام تبریک رئیس دانشگاه صنعتی قم بمناسبت روز دانشجو
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی روز دانشجو را به دانشجویان فعال و خلاق این دانشگاه تبریک گفت.
متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
شهادت سه دانشجو در ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲جهت مبارزه با نظام استکباری، نقش موثر دانشجویان را درآزادی خواهی و استکبار ستیزی نشان داد. از سوی دیگر در هشت سال دفاع مقدس، دانشجویان در صف اول مبارزه با رژیم بعثی عراق قرار گرفتند. از جمله شهدای شاخص دانشجو می توان محسن حاجی‌بابا، رتبه ۴ پزشکی دانشگاه تهران، محسن وزوایی رتبه اول کنکور سراسری سال ۱۳۵۵ و دانشجوی شیمی دانشگاه صنعتی شریف، محمود شهبازی دستجردی، رتبه ۱۷ کنکور سراسری سال ۱۳۵۶ و دانشجوی مهندسی صنایع دانشگاه تهران را نام برد. امروز نیز دانشجویان با جهاد علمی و با قرار گرفتن در مسیر رشد، تولید علم، نوآوری و کارآفرینی، کمک به ترویج فرهنگ اسلامی و ایرانی زمینه پیشرفت همه جانبه کشور را فراهم می کنند. اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای همیشه جاوید و ۱۶ آذر روز دانشجو را به دانشجویان فعال و خلاق دانشگاه صنعتی قم تبریک عرض می نمایم. از خداوند متعال پیشرفت روزافزون دانشجویان را در عرصه های علمی، پژوهشی و معنوی مسئلت می نمایم.