دیدار مسئولین دانشگاه صنعتی قم با رئیس سازمان امور دانشجویان

یکشنبه دوازدهم آذر 1402 ساعت 4:16 ب ظ
دیدار مسئولین دانشگاه صنعتی قم با رئیس سازمان امور دانشجویان
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر رضائی نور رئیس و معاونین دانشگاه صنعتی قم با دکتر داداش پور معاون وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری دیدار و گفتگو کردند. در این دیدار دکتر رضائی نور به تحولات اخیر در حوزه دانشجویی اشاره کرد.وی گفت: در سال جدید جهت رفاه حال دانشجویان رستوران مکمل به سلف دانشجویی اضافه شده است. همچنین توزیع غذای گرم در خوابگاه های دانشجویی میسر شده است. وی افزود: در خصوص تغذیه دانشجویان علاوه بر بهبود کیفیت غذا ، ارزش وعده های غذایی نیز مورد توجه قرار گرفته و در کنار غذای دانشجویان دورچین هم اضافه شده‌ است. رئیس دانشگاه صنعتی قم گفت: وام های دانشجویی به سرعت پیگیری می شود و به دانشجویان خوابگاهی در قالب وام، کمک ودیعه خوابگاه ‌تعلق می گیرد. وی گفت: همچنین در مرکز مشاوره و سلامت، دفتر پیوند سبک زندگی ایرانی و اسلامی افتتاح شده است که با برگزاری دوره ها و کارگاه های مهارتی با محوریت شناخت پیش از ازدواج، مدیریت ارتباط و ارتباط موثر می تواند به ازدواج آسان، آگاهانه و به هنگام دانشجویان کمک کند. دکتر رضائی نور خاطر نشان کرد: با توجه به استقبال بسیار خوب دانشجویان از برنامه های ورزشی، مسابقات والیبال پسران منطقه ۴ در دی ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه صنعتی قم برگزار خواهد شد. دکتر داداش‌پور ضمن تقدیر از فعالیت های موثر صورت گرفته در این دانشگاه گفت: یکی از وظایف حاکمیت، جذب دانشجوی بین‌المللی است. وی گفت: با توجه به پتانسیل های موجود در آموزش عالی کشور، جذب ۳۲۰ هزار دانشجوی بین المللی تا پایان برنامه هفتم توسعه تکلیف شده است. رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: با توجه به اینکه شهر مقدس قم پایتخت معنوی دنیا است ، دانشگاه صنعتی قم می تواند در جذب دانشجویان بین الملل بسیار دخیل باشد.