معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری: آموزش عالی باید به سمت توسعه رشته های مورد نیاز کشور برود

یکشنبه دوازدهم آذر 1402 ساعت 4:15 ب ظ
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس و معاونان دانشگاه صنعتی قم با معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دیدار و گفت و گو کردند. در این دیدار دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم، پیشرفت های علمی و پژوهشی این دانشگاه را بیان کرد. وی با اشاره به صنعت رو به رشد استان قم گفت: با توجه به برگزاری دوره های مهارت افزایی به ویژه کهاد مهارتی دانشجویان این دانشگاه مهارت های لازم جهت ورود به بازار کار را کسب کرده اند. وی افزود: دانشجویان دانشگاه صنعتی قم با اجرای طرح همیار صنعت همزمان با تحصیل در کارخانه های واقع در شهرک های صنعتی استان مشغول به کار می باشند و این گونه دانشگاه صنعتی قم بخشی از رسالت خطیرش را انجام می دهد. دکتر رضائی نور گفت: دانشگاه صنعتی قم به عنوان یک دانشگاه در حال توسعه با محوریت اقتصاد دانش بنیان در دو مقوله مهارت و اشتغال در وضعیت مطلوبی قرار دارد. بی شک با جذب اعضای هیات علمی بیشتر با اجرای پروژه های مشترک با صنعت استان می تواندعملکرد بهتری داشته باشد. دکتر عموعابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: آمایش آموزش عالی امری مهم است و باید اجرایی شود؛ لذا رشته ها باید متناسب با آمایش سرزمینی شکل گیرد. معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید به اینکه دانشگاه ها در دو حوزه فناوری های راهبردی و نیازمحوری جامعه و صنعت ماموریت دارند، افزود: باید در دانشگاه ها، دانشکده فناوری بین رشته ای تاسیس شود تا از این طریق آموزش عالی به سمت توسعه رشته های مورد نیاز کشور برود. وی افزود: با وجود تکنولوژی های جدید در دنیا برخی رشته ها هیچ بازار کاری نخواهند داشت، از این رو باید رشته های جدید گسترش پیدا کنند تا هم شاهد تحول در حوزه فناوری های راهبردی باشیم و هم بتوایم پاسخگوی نیازهای جامعه و صنعت باشیم.