بازدید هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی قم از خوابگاه برادران

دوشنبه بیست و دوم آبان 1402 ساعت 10:30 ق ظ
بازدید هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی قم از خوابگاه برادران
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هیئت رئیسه دانشگاه ضمن بازدید از خوابگاه مفید برادران بی واسطه با دانشجویان خوابگاهی گفتگو کردند.در این بازدید دکتر رضائی نور به بهبود وضعیت خوابگاه اشاره کرد و افزود: با تمام مسائلی که در تهیه خوابگاه دانشجویی داشتیم تمام سعی خود را کرده‌ایم که هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ هزینه‌ای بهترین خدمات را به دانشجویان ارائه دهیم. وی گفت:تابستان امسال نیز با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته ارتقای فضای سبز دانشگاه و بهبود فضای فیزیکی دانشگاه را برای رفاه دانشجویان داشته‌ایم. رئیس دانشگاه صنعتی قم از ایجاد پایگاه بسیج دانشجویی در خوابگاه مفید برادران خبر داد و افزود: طی رایزنی‌های صورت گرفته در این خوابگاه اتاقی به هیئت دانشجویی و بسیج دانشجویی اختصاص داده شده است. دانشجویان نیز مطالبات، انتقادات و پیشنهادات خود را در خصوص غذای دانشجویی، بهبود شرایط ورزشی در خوابگاه، برگزاری مسابقات ورزشی در دانشگاه و خوابگاه و همچنین تسریع در پاسخگویی به مسائل آموزشی دانشجویان را مطرح کردند. هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی قم ضمن بازدید از سالن بدنسازی دانشجویان، شام را نیز در کنار دانشجویان خوابگاه مفید برادران بودند.