همزمان با هفته نیروی انتظامی انجام شد

دوشنبه هفدهم مهر 1402 ساعت 12:16 ق ظ
همزمان با هفته نیروی انتظامی انجام شد
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همزمان با هفته نیروی انتظامی مسئولین دانشگاه صنعتی قم به نمایندگی از این جامعه دانشگاهی ضمن دیدار با سردار میرحیدری فرمانده انتظامی استان قم از زحمات بی دریغ نیروهای خدوم فراجا تقدیر و تشکر کردند.  در این دیدار دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم گفت : امنیت، آسایش و آرامش امروز ما در گروی تلاش های شبانه روزی نیروهای خدوم پلیس است که با زبان و مادیات نمی توان مراتب تقدیر و تشکر را از این عزیزان به عمل آورد. همچنین از خود گذشتگی و همکاری خانواده های عزیزانی که در نیروهای امنیتی و پلیس مشغول به خدمت هستند، قابل ستایش و تقدیر است. سردار میرحیدری نیز ضمن تقدیر و تشکر از مسئولین دانشگاه صنعتی قم افزود: اساتید، کارکنان و دانشجویان می‌توانند مبلغان ما در جامعه باشند. در این راستا فراجا جهت برگزاری دوره های آموزشی برای این دانشگاه اعلام آمادگی می کندتا شما عزیزان هم ضمن آگاهی بیشتر ما را در حفظ امنیت و آرامش جامعه یاری نمائید.