رئیس دانشگاه صنعتی قم: آسایش و آرامش دانشجویان در خوابگاه باید تامین شود

دوشنبه بیست و هفتم شهریور 1402 ساعت 3:18 ب ظ
رئیس دانشگاه صنعتی قم: آسایش و آرامش دانشجویان در خوابگاه باید تامین شود
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس و جمعی از مسئولین دانشگاه صنعتی قم به همراه نماینده شورای صنفی دانشجویان این دانشگاه از خوابگاه دانشجویی برادران(مفید) بازدید کردند. در این بازدید مسئولین از نزدیک وضعیت خوابگاه را بررسی نمودند. همچنین نماینده شورای صنفی مطالبات، انتقادات و پیشنهادات دانشجویان را با مسئولین در میان گذاشت. دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم بر ارتباط موثر و مستمر دانشجویان با تیم مدیریتی دانشگاه تاکید کرد و افزود:زمین مناسبی در نزدیکی دانشگاه جهت ساخت خوابگاه دانشجویی دانشگاه صنعتی قم اخذ شده است ولی در حال حاضر خوابگاه فعلی استیجاری می باشد. با این وجود آسایش و آرامش دانشجویان باید تامین شود. وی افزود: ما همه تلاش خود را جهت ارتقای امکانات و خدمات رفاهی به دانشجویان خواهیم کرد تا بتوانیم در سال تحصیلی جدید شرایط مطلوبی را برای دانشجویان فراهم نماییم. وی از بهسازی ساختمان آموزشی، محوطه سازی و ارتقای فضای سبز دانشگاه خبر داد و افزود:به امید خدا با تدابیر صورت گرفته دانشجویان سال تحصیلی آرامی را آغاز خواهند کرد.