مصاحبه با رئیس دانشگاه صنعتی قم در کربلای معلی

یکشنبه دوازدهم شهریور 1402 ساعت 12:56 ق ظ
 مصاحبه با رئیس دانشگاه صنعتی قم در کربلای معلی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم ضمن حضور و خدمت در موکب المعصومه الکریمه دانشگاهیان استان قم در کربلای معلی طی مصاحبه ای به خیرات و برکات این موکب در حل مشکلات دانشگاه اشاره کرد. وی در این مصاحبه گفت: درسال ۱۴۰۱ برای اولین بار دانشگاه صنعتی قم توفیق برپایی موکب سیدالشهدا را در دهه منتهی به اربعین در کربلای معلی پیدا کرد. سال گذشته که با پیشنهاد و پیگیری های برادر ارجمندم حجت الاسلام والمسلمین دکتر قربانی مبین رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قم در مسیر برپایی موکب المعصومه الکریمه قرار گرفتیم و شاهد خیرات و برکاتش در دانشگاه بودیم.وی خاطر نشان ساخت: با توجه به باورهای ما، ریشه بسیاری از مشکلات و گره های ذهنی نسل جوان در تضعیف باورهای مذهبی است که بخوبی در فرمایشات مقام معظم رهبری نمودار است. معظم له میفرمایند: هر کس منافع ملی را دوست دارد، برای ترویج ایمان و امید تلاش کند. بنابراین ما این رهنمون آقا را چراغ راهمان قرار دادیم. رئیس دانشگاه صنعتی قم گفت: گروهی از جوانان که در سال گذشته از فعالان موکب المعصومه الکریمه در کربلای معلی بودند، با حضور در هیئات دانشجویی در دانشگاه و خوابگاه ها شور و هیجان خاصی به آنها بخشیدند. به عنوان مثال هیات دانشجویی که دوشنبه شب ها در خوابگاه پسران برگزار می شود، بسیار پرشور و معنوی است.وی در خصوص برپایی موکب المعصومه الکریمه گفت: ما برپایی مواکب مختلف را در ایام شهادت و ولادت ائمه اطهار در سطح دانشگاه دنبال می کنیم و فضای معنوی و صمیمیت خاصی به واسطه این توسلات در دانشگاه شکل می گیرد. در سال جاری موکب دانشگاهیان استان قم با میزبانی دانشگاه صنعتی قم و همکاری و‌ معاونت اداری و مالی و معاونت فرهنگی وزارت علوم، دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان قم، دانشگاه قم، دانشگاه علوم پزشکی قم، دانشگاه حضرت معصومه(س) ، جامعه المصطفی العالمیه، دانشگاه ایلام و مشارکت خیرین متدین برپاشد. رئیس دانشگاه صنعتی قم افزود: موکب المعصومه الکریمه در نزدیکی حرم مطهر اباعبدالله(ع) در دو طبقه و مجموعا به مساحت تقریبی ۱۰۰۰ متر مربع از ۵ شهریور ماه تا ۱۵ شهریور ماه خدمات اسکان، پذیرایی و برنامه های مختلف فرهنگی به برادران و خواهران دانشگاهی که زوار اباعبدالله الحسین(ع) هستند، ارائه می دهد. البته در سال جاری خدمات تغذیه و‌ پخت غذا به خدمات موکب افزوده شد. همانطور که عرض کردم تعداد دانشگاهها و مراکز بیشتری در راه اندازی موکب همراهی کردند. فضای اسکانی که در اختیار زائرین قرار گرفته ، تقریبا دو برابر سال گذشته است و تعداد خدام دانشگاهی و افتخاری موکب نسبت به سال گذشته ۳ برابر شده است. وی افزود: جا دارد که از حمایت ویژه معاونین اداری و مالی و فرهنگی وزارتخانه، مسئول استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و دانشگاههایی که در برپایی هر چه بهتر این موکب همراهی داشتند و همچنین از تلاشهای شبانه روزی مدیر اجرایی موکب حجت الاسلام و المسلمین دکتر قربانی مبین و کلیه عوامل اجرایی و فعالان موکب تقدیر و تشکر نمایم.