پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت روز کارمند

شنبه چهارم شهریور 1402 ساعت 10:19 ق ظ
پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت روز کارمند
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی روز کارمند را گرامی داشت و از زحمات کلیه کارکنان این دانشگاه تقدیر و تشکر کرد. متن کامل این پیام به شرح ذیل است: بسمه تعالیروز کارمند والاترین جلوه‌های فداکاری و ایثار در مسیر خدمتگزاری خالصانه و بی‌منت است که این ویژگی‌ها در شخصیت شهیدان والا مقام رجایی و باهنر تجلی یافته بود. چهارم شهریور ماه که در تقویم جمهوری اسلامی ایران مزین به نام کارمند است فرصتی شایسته می باشد که از زحمات بی وقفه کارکنان خدوم و شریف دانشگاه صنعتی قم که در رشد و شکوفایی این دانشگاه نقش موثری داشتند تقدیر و تشکر به عمل آورم. ضمن گرامی داشت این روز، توفیق روزافزون یکایک شما عزیزان را در ضل توجهات خاصه حضرت حجت (عج) و منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از درگاه خداوند منان مسئلت می‌نمایم.