رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور بیانیه‌ای صدور مجوز دولت سوئد به گروه‌ها و جریانات افراطی برای سوزاندن قرآن کریم را محکوم کرد

دوشنبه دوم مرداد 1402 ساعت 11:54 ق ظ
دکتر رضائی نور صدور مجوز دولت سوئد به گروه ها و جریانات افراطی را برای سوزاندن قرآن کریم محکوم کرد. متن این بیانیه به شرح زیر است:
بسمه تعالی
در روز‌های عزای سید و سرور شهیدان کربلا، حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام، عوامل شیطانی و منافق در کشور سوئد به کتاب آسمانی مسلمانان جسارت کردند.بی شک پیام های روشنگرانه این کتاب آسمانی که هدایت بشر را به ارمغان می آورد، بر ضد اعمال و رفتار بی شرمانه کفار است که برای چندمین بار این چنین مورد بی احترامی قرار گرفته است. واضح و مبرهن است که این اقدامات سخیف، یک عملیات سازمان یافته از سوی دولت های استعمارگر به ویژه آمریکای جنایتکار بوده که با حمایت دولت سوئد صورت گرفته است. جامعه دانشگاهی صنعتی قم ضمن محکومیت مجدد این اقدام ننگین، از همه آزادی‌ خواهان جهان می‌خواهد با هر دین، ملیت و مذهبی در کنار مسلمانان انزجار خود را نسبت به این اقدام پلید نشان دهند تا دشمنان نتوانند بذر کینه و دشمنی را در بین مردم جهان بیفکنند.