پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت هفته قوه قضائیه

یکشنبه چهارم تیر 1402 ساعت 12:52 ق ظ
پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت هفته قوه قضائیه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی هفته قوه قضائیه را به تلاشگران دستگاه قضای استان قم تبریک و تهینیت گفت. متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
مقام معظم رهبری: تصور من از آقای بهشتی این است که گناه نمی‌کرد، نمی‌خواهم بگویم معصوم بود اما برخوردش طوری بود که تصور می‌کنم ایشان اصلاً گناه نمی‌کرد.هفتم تیرماه سالروز بزرگداشت مقام شامخ شهید بهشتی و یاران باوفایش است. بی شک در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برقراری عدل و داد، برادری و برابری یک اصل مهم و اساسی است که شهید بهشتی(ره) با قضاوت خدا مدارانه در این امر پیشتاز بود. پروا ازخداوند متعال ، قضاوت عادلانه ، روحیه خستگی ناپذیر، صبر و حوصله در رسیدگی دقیق و موشکافانه به امور قضائی مواردی است که منصب قضاوت را سخت و طاقت فرسا کرده است.این عزیزان برقراری عدالت و جلب رضایت مردم را با الگو گیری از سیره علوی در راس امورشان قرار داده اند.اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید گرانقدر دکتر بهشتی (ره) و یاران باوفایش، هفته قوه قضائیه را به مجموعه متعهد و خدوم این قوه و دست اندر کاران امر قضا تبریک و تهنیت عرض نموده و برای کلیه این عزیزان در جهت اجرای فرامین مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و تحقق برنامه های عدالت محور قوه قضائیه موفقیت و سربلندی روزافزون را آرزومندم.