تجلیل از دانشگاه صنعتی قم جهت اتصال به پنجره خدمات دانشگاهی

چهارشنبه سی و یکم خرداد 1402 ساعت 10:58 ق ظ
 تجلیل از دانشگاه صنعتی قم جهت اتصال به  پنجره خدمات دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با تصویب کمیته توسعه دولت الکترونیک و هوشمند سازی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سامانه ای تحت عنوان پنجره واحد خدمات دانشگاهی ایجاد شده است تا تمامی دانشگاه‌ ها، پژوهشگاه‌ ها و موسسات آموزش عالی خدمات الکترونیکی خود را از طریق اتصال به این پنجره به متقاضیان ارائه نمایند.از این  رو از دانشگاه صنعتی قم که به همت مرکز فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی این دانشگاه به پنجره خدمات دانشگاهی متصل شده است، تقدیر شد. این سامانه شامل کلیه سامانه های آموزشی، پژوهشی، اداری و مالی ، دانشجویی وفرهنگی می باشد.شایان ذکر است در اولین همایش مدیران فناوری اطلاعات و مراکز آپای دانشگاههای کشور، از 40 دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی که به پنچره خدمات دانشگاهی متصل شده اند با حضور وزیر علوم، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم تجلیل شد. گفتنی است، برای مشاهده این پنجره واحد، به درگاه خدمات دولت هوشمند به آدرس my.gov.ir مراجعه نمائید.