پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم در خصوص محکومیت اقدام اتحادیه اروپا در تحریم بسیج دانشجویی کشور

جمعه پنجم خرداد 1402 ساعت 9:11 ب ظ
پ به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلال رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی اقدام اتحادیه اروپا را مبنی بر تحریم بسیج دانشجویی محکوم کرد. متن کامل این پیام یه شرح ذیل است:
بسمه تعالی
فَٱصۡبِرۡ إِنَّ وَعۡدَ ٱللَّهِ حَق وَلَا يَسۡتَخِفَّنَّكَ ٱلَّذِينَ لَا يُوقِنُونَ ( سوره روم_ آیه ۶۰) بسیج یکی از مهم ترین، مکتبی ترین و مردمی ترین نیروهایی است که در رشد و شکوفایی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دخیل می باشد ؛ به حدی که بسیج که یکی از نوآوری های امام راحل در انقلاب اسلامی بوده است و امروز به الگویی برای تمامی آزادگان دنیا بدل شده است. ایران اسلامی به خود می بالد که پیر و جوان، مرد و زن با فرهنگ ها ، قومیت ها و تحصیلات مختلف فقط و فقط برای یک هدف مقدس که عمل به فرمایشات ولی و رهبر در سایه قرآن کریم است در کنار هم جمع شده اند و همواره آبادی، آزادی،خودکفایی و خودباوری را به ارمغان آورده اند. امروز ترس دشمن از این نهاد مقدس کاملا مشهود است چرا که در جبهه علم و فناوری جوانان بسیجی دور هم گرد آمده اند تا با جهاد علمی، جهاد سازندگی، مطالبه گری سیاسی، رشد فرهنگی و معنوی و جنبش نرم افزاری برای ایران اسلامی استقلال و آزادی را رقم بزنند. بر این اساس است که اتحادیه اروپا با تحریم بسیج دانشجویی رعب و وحشت خود را این چنین به تصویر کشیده است. اینجانب به نمایندگی از جامعه ولایت مدار دانشگاه صنعتی قم ضمن محکومیت این اقدام مذبوحانه‌ و حمایت قاطع از بسیج دانشجویی اعلام می دارم هر یک از بسیجیان ما در جبهه دانشگاه یک حاج قاسم سلیمانی هستند و با حضور این عزیزان شعله های درخشان انقلاب اسلامی هر روز فروزان تر و اقتدارمان در دنیا هر روز بیشتر و بیشتر خواهد شد‌.
جلال رضایی نور