جشن ازدواج دانشجویی در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

چهارشنبه سوم خرداد 1402 ساعت 12:54 ق ظ
جشن ازدواج دانشجویی در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جشن ازدواج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم با حضور ۲۵ دانشجو برگزار شد.در این مراسم دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم نیز ضمن خیرمقدم و آرزوی خوشبختی برای تک تک زوج ها گفت: خدای بزرگ را شاکریم که شاهد افزایش ازدواج در بین دانشجویان هستیم. به حمدالله ازدواج دانشجویی امسال نسبت به سالهای قبل با حضور زوج های بیشتری برگزار می شود. حجت الاسلام و المسلمین دکتر قربانی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ضمن عرض تبریک به زوج‌های جوان گفت: مهمترین و بهترین الگوی جوانان در زندگی مشترک ائمه اطهار هستند، باید با مطالعه در زندگی آنها روش صحیح زندگی مشترک را یاد بگیریم.وی به آیه ۲۱ سوره روم اشاره کرد و گفت: خداوند در این آیه می فرماید: یکی از الطاف خداوند این است که برای شما از جنس خودتان جفتی بیافریند که در کنار او آرامش یافته و میان شما  مهربانی برقرار کرد که در این امر نیز برای مردم با فکرت دلایلی از علم و حکمت آشکار شده است.
خاطره گویی همسر خلبان شهید ساعدی، قرائت خطبه عقد، برگزاری مسابقه، زیارت کریمه اهل بیت (س) به همراه شام تبرکی از جمله دیگر برنامه های این مراسم بوده است.