نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی: دانشگاه صنعتی قم باید با حمایت مسئولین به یک دانشگاه سرآمد تبدیل شود

یکشنبه هفدهم اردیبهشت 1402 ساعت 2:30 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر امیرآبادی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ضمن بازدید از دانشگاه صنعتی قم گفت: این دانشگاه باید با حمایت مسئولین به یک دانشگاه سرآمد در کشور تبدیل شود.دکتر امیرآبادی در بازدید از فضاهای آموزشی، پژوهشی و ورزشی دانشگاه تاکید کرد که دانشگاه صنعتی قم از جمله دانشگاه های برتر کشور است و باید با حمایت مسئولین وزارتی و استانی فضای مناسبی را برای دانشجویان و اساتید فراهم کند.دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم گفت: دانشگاه صنعتی قم یک دانشگاه بهره ور است. کسب رتبه دوم و نهم در اشتغال فارغ التحصیلان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد گواه انجام درست ماموریت های این دانشگاه است. وی افزود: به لطف خداوند متعال دانشگاه صنعتی قم با فعالیت های چشمگیر علمی و پژوهشی توانسته است از یک دانشگاه ملی به یک دانشگاه بین المللی تبدیل شود.دکتر رضائی نور گفت: همچنین بر اساس ارزیابی های صورت گرفته از جانب معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص نحوه ارتباط دانشگاه های کشور با صنایع، دانشگاه صنعتی قم در شاخص برگزاری دوره های مهارت افزایی در بین دانشگاه های کشور با برگزاری 143 دوره موثر موفق به کسب رتبه دهم می باشد. در سال گذشته دانشگاه صنعتی قم در این شاخص موفق به کسب رتبه سیزدهم کشوری بوده است که با فعالیت بیشتر انجمن های علمی این رتبه ارتقا یافته است. رئیس دانشگاه صنعتی قم خاطر نشان کرد: در شاخص نسبت مبلغ مورد حمایت پایان نامه های تحصیلات تکمیلی توانسته است رتبه نهم کشوری را به خود اختصاص دهد.در شاخص تعداد قراردادهای ارتباط با جامعه و صنعت، دانشگاه صنعتی قم با انعقاد 4 قرارداد مهم پژوهشی رتبه پانزدهم کشوری را کسب نموده است.همچنین اخذ مجوز جذب دانشجوی دکتری صنایع و مکانیک از جمله دیگر موفقیت های این دانشگاه می باشد. حجت الاسلام والمسلمین دکتر قربانی مبین رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: با توجه به جایگاه شهر مقدس قم کلیه فعالیت های فرهنگی در این دانشگاه بر اساس مدل مدیریتی چرخه بهبود مستمر برنامه ریزی می شود. به همین دلیل برنامه های فرهنگی دانشگاه صنعتی قم بر جامعه هدفش بسیار تاثیر گذار است.وی افزود: دانشگاه صنعتی قم در زمینه عفاف و حجاب با اجرای طرح های ابتکاری و خاص بسیار موفق عمل کرده است. به عنوان مثال طرح حیا، طرحی بسیار کاربردی جهت تشویق دانشجویان به رعایت عفاف و حجاب است.برپایی موکب المعصومه الکریمه دانشگاه صنعتی قم در کربلای معلی در زمان پیاده روی اربعین سید الشهدا(ع) در تقویت باورها و اعتقادات دانشجویان بسیار موثر و مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته است . در این بازدید دکتر امیرآبادی با مسئولان دانشگاه،دانشجویان و نمایندگان تشکل های دانشجویی نشست داشته و از دغدغه هاو مطالبات آنها آگاه شد.