همایش ابلاغ برنامه های سال 1402،بسیج ادارات و کارمندان استان قم در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

شنبه شانزدهم اردیبهشت 1402 ساعت 2:59 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اولین همایش ابلاغ برنامه های سال 1402بسیج، ویژه فرماندهان پایگاههای بسیج ادارات استان با حضور سردار هاشمی فرمانده بسیج ادارات و کارکنان استان در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.در این همایش دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم ضمن عرض خیر مقدم گفت: قشر دانشگاهی باید شانیت شهر مقدس قم را حفظ کنند. بنده از دانشجویان دانشگاه صنعتی قم کمال تشکر را دارم که با نهایت همکاری ضمن حفظ حجاب، شئونات اسلامی را در دانشگاه رعایت می کنند.وی افزود: با افتخار تمامی دانشجویان دختر این دانشگاه،حجاب برتر یعنی چادر را انتخاب کرده اند و با همدلی ویژه با مسئولین دانشگاه همکاری های لازم را دارند.دکتر رضائی نور افزود: مسئولین دانشگاه صنعتی قم با اجرای طرح های ابتکاری در زمینه عفاف و حجاب، دانشجویان را به حفظ عفاف و حجاب ترغیب می کنند. یکی از برنامه های ابتکاری دانشگاه صنعتی قم در این حوزه که زمینه ایجابی دارد، اجرای طرح حیا است که بسیار هم موثر بوده است. در طرح حیا مسئولین دانشگاه با ایجاد رابطه ای صمیمی دانشجویان را به حفظ حجاب تشویق می کنند، به حدی که در برخی از دانشجویان حتی تغییر نگرش نیز صورت گرفته است و در برگزاری مراسمات مذهبی در دانشگاه و خوابگاه ها خودشان پیش قدم می شوند.سردار هاشمی در این همایش گفت: چون اعتقاد بسیجیان ما در جمهوری اسلامی ایران برگرفته از مکتب قرآن است، توطئه ها و فتنه های دشمنان بر این عزیزان تاثیری ندارد.وی افزود: امروز دشمن در مقابل ملت ما صف کشیده است تا با نفوذ، وحدت مردم ایران را خدشه دار کند و تنها راه مقابله با این دشمنان جهان خوار فقط و فقط پیروی از فرامین مقام معظم رهبری است.سردار هاشمی افزود: امروز دشمن به دنبال نقطه ضعفی از ایرانیان است. آنها می خواهند ما در فناوری های هسته ای، علمی و پژوهشی از سایر کشور ها عقب بمانیم تا به آنها وابسته باشیم.دشمنان ما پیشرفت های چشمگیر جوانان و خود کفایی کشور عزیزمان را نمیتوانند ببینند که دست به ترور دانشمندان جوان ما می زنند.فرمانده پایگاه های بسیج ادارات قم گفت: پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ، دشمنان ما با 8 سال جنگ تحمیلی میخواستند در ایران فتنه گری کنند که خوشبختانه شکست سختی خوردند. سپس با جنگ نرم برای ما برنامه ها داشتند که بازهم به لطف خدا و پیروری از فرمایشات رهبری بازهم شکست خوردند. امروز دشمن جنگ ترکیبی را شروع کرده است که ترور، خرابکاری و نفوذ را به همراه دارد و به حمدالله ما ایرانیان با کمک شما بسیجیان غیور باز هم آنها را شکست خواهیم داد.