اخذ مجوز پذیرش دانشجو در رشته دکتری مهندسی صنایع در دانشگاه صنعتی قم

دوشنبه چهاردهم فروردین 1402 ساعت 1:24 ب ظ
اخذ مجوز پذیرش دانشجو در رشته دکتری مهندسی صنایع در دانشگاه صنعتی قم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: طبق موافقت شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی، پذیرش دانشجو در رشته دکتری مهندسی صنایع گرایش بهینه سازی سیستم ها از ابتدای مهر ماه سال 1402 در دانشگاه صنعتی قم انجام می شود.با توجه به رویکرد صنعتی استان قم و وجود شهرک های صنعتی فعال و ناحیه های صنعتی و همچنین رسالت دانشگاه صنعتی قم مبنی بر کمک به رشد و توسعه صنعت استان، رشته دکتری مهندسی صنایع بر اساس نیاز صنعت استان به رشته های دانشگاه صنعتی قم اضافه شد.
دکتری مهندسی صنایع به جنبه های نظری و پژوهشی طراحی و نصب سیستم ها می پردازد. سیستم هایی که شامل انسان، مواد، اطلاعات، انرژی و تجهیزات است. این سیستم ها برای تولید کالاها و ارائه خدمات مطلوب به کار می رود. هدف این رشته تسلط و دست یابی دانشجویان به مباحث علمی در زمینه مهندسی صنایع، کسب توانایی در انجام پژوهش و نوآوری و کمک به پیشرفت و گسترش مرزهای دانش می باشد.
روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک اخذ مجوز رشته دکتری مهندسی صنایع به جامعه دانشگاهی صنعتی قم، توفیقات روزافزون را برای مجموعه دانشگاه آرزو دارد.