پيام تبریک رئيس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت روز جوان

چهارشنبه دهم اسفند 1401 ساعت 1:24 ب ظ
پيام تبریک رئيس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت روز جوان
رئيس دانشگاه صنعتی قم  با صدور پیامی ولادت با سعادت حضرت علی اکبر و روز جوان را گرامی داشت.
متن پیام دکتر رضائی نور به شرح زير است:

بسمه تعالی

در حرکت عظیم ملت ایران، نسل جوان باید پیشرو باشد. برای نسل جوان - بخصوص نسل جوان دانشجو - بی‌تفاوتی و خونسردی جایز نیست. مقام معظم رهبری" مدظله العالی"

نقش محوری جوانان این مرز و بوم در تاریخ پر افتخار کشورمان در دوران پر فرازونشیب پیروزی شکوهمند ‏انقلاب ‏اسلامی، دوران هشت سال دفاع مقدس وامروز که دشمن از هیچ توطئه و فتنه ای فرو گذار نمی کند کاملا مشخص و مشهود است. جوانان ما دیروز در جهاد، ایثار و شهادت پیشتاز بودند و امروز درعرصه های مختلف علمی و پژوهشی تمام قد در خدمت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند.
با توجه به بیانیه گام دوم انقلاب که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد، معظم‌له محور همه سیاست‌ها و برنامه‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی را با تمرکز به استفاده از ظرفیت جوانان اعلام کردند .در اصل روی سخن مقام معظم رهبری "مدظله العالی" برای حل بحران‌ها، توسعه و سربلندی ایران عزیز با جوانان بود. بی شک این دیدگاه مسئولیت جوانان ایران اسلامی را سنگین تر کرده است.
 اینجانب ضمن تبریک يازدهم شعبان میلاد پربرکت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان، از خداوند متعال موفقيت، بهروزی و بهروزي بيش از پيش شما آينده سازان كشور در مسير رشد و شکوفایی روز افزون نظام مقدس جمهوري اسلامي ایران را  خواستارم.