جشن روز مهندس در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

سه شنبه نهم اسفند 1401 ساعت 2:12 ب ظ
جشن روز مهندس در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جشن روز مهندس با همکاری انجمن های علمی دانشجویی در سالن همایش های شهید آخوندی دانشگاه صنعتی قم برگزار شد. دراین جشن دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم ضمن تبریک روز مهندس، مهم ترین ویژگی مهندسان امروز را داشتن مهارت دانست و افزود: جامعه علمی و صنعتی کشوراز دوره مدرک گرایی به دوره مهارت افزایی رسیده است. به همین دلیل طی رایزنی های صورت گرفته در راستای ارتقای مهارت دانشجویان دوره های کهاد مهارتی را با همکاری سازمان فنی و حرفه ای استان برگزار خواهیم کرد. گذراندن این دوره ها می تواند باعث رشد و ارتقای همه جانبه دانشجویان شود و آنها را جهت ورود به بازار کار آماده تر نماید. دکتر عالمی مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان قم نیز به توضیح در خصوص ویژگی مهندسان موفق در جامعه پرداخت. دکتر راستی مدیر گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه نیز در خصوص برنامه های این دفتر و موفقیت های دانشجویان در زمینه کارآفرینی نکاتی را بیان کرد. برگزاری مسابقه، اجرای استندآپ کمدی و تئاتر از جمله دیگر بخش های این جشن بوده است. همچنین از دانشجویانی که به تازگی وظیفه خطیر مادری را هم بر عهده گرفته اند، به صورت ویژه تقدیر و تشکر به عمل آمد.