استاندار قم: تنها راه برون رفت از مشکلات، توجه مسئولین به خواسته های مردم است

یکشنبه سیزدهم آذر 1401 ساعت 3:15 ب ظ
استاندار قم: تنها راه برون رفت از مشکلات، توجه مسئولین به خواسته های مردم است
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: استاندار قم ضمن بازدید از دانشگاه صنعتی قم به توجه هر چه بیشترمسئولین به خواسته های مردم تاکید کرد.سردار شاهچراغی با اشاره به عملکرد مثبت وموثر علمی و فرهنگی دانشگاه صنعتی قم گفت: همدلی وهمکاری مسئولین این دانشگاه با دانشجویان، فضایی صمیمی، شاداب و آرامی را به ارمغان آورده است.استاندار قم افزود: اشتغال دانشجویان این دانشگاه در حین تحصیل و کسب رتبه های برتر در زمینه اشتغال در بین دانشگاه های کشور نکته بسیار مهم و قابل تاملی برای صنعت استان است. این ها همه جز افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.وی با اشاره به برگزاری برنامه های موثر فرهنگی در این دانشگاه گفت: در این برهه از زمان جهاد تببین از ضروریات است چرا که دشمن چهل و پنج هزار نفر از سراسر دنیا را جمع کرده است تا با پرداخت هزینه بلیط هواپیما، هتل و ... راهپیمایی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را در برلین راه بیاندازند.وی افزود: امروز دشمن بیشتر از همیشه جنگ روانی راه انداخته است. عملیات روانی مثل حبابی توخالی است اما برای عده ای ظاهر بین بسیار جالب و جذاب است. پس وظیفه ما است که در مقابل این جنگ روانی بایستیم. به عنوان مثال دشمن برای راه اندازی جنگ روانی در فضای مجازی تصاویری از سنگر بندی در خیابان های چند شهر کردستان منتشر کرد که جمهوری اسلامی ایران با اقتدار در مقابل آنها ایستاد.در ادامه رئیس دانشگاه صنعتی قم با اشاره به دستاوردهای مهم این دانشگاه از جمله جذب دانشجویان بین الملل، رشد مقالات علمی و پژوهشی و...، شاخص بهره وری را در این دانشگاه بسیار بالا دانست.دکتر رضائی نور افزود: جوان بودن مسئولین، اساتید و کارکنان این دانشگاه یک نقطه قوت محسوب می شود که آینده بسیار روشنی را برای این دانشگاه ترسیم کرده است. حجت الاسلام والمسلمین دکتر قربانی مبین رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قم نیز برگزاری برنامه های معنوی از جمله برپایی موکب در ایام خاص مثل وفات حضرت معصومه(س) در دانشگاه و اربعین در کربلای معلی را زمینه ساز صمیمت و همدلی دانشجویان با مسئولین این دانشگاه قلمداد کرد.گفت و گو با دانشجویان و بازدید از کارگاه ها و آزمایشگاه های دانشگاه از جمله دیگر برنامه های حضور سردار شاهچراغی در دانشگاه صنعتی قم بوده است.