جشن نو دانشجویان در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

سه شنبه بیست و ششم مهر 1401 ساعت 2:28 ب ظ
جشن نو دانشجویان در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جشن نو دانشجویان با حضور هیات رئیسه دانشگاه، اساتید و دانشجویان، به همت مدیریت فرهنگی در سالن همایش شهید آخوندی دانشگاه صنعتی قم برگزار شد. در این مراسم دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم گفت: خدا رو شکر می کنیم که پس از چند سال وقفه به خاطر بیماری کرونا، امسال در ماه مهر شاهد حضور دانشجویان عزیز در دانشگاه هستیم و همه با هم و در کنار هم این ماه را جشن می گیریم. وی افزود: دانشگاه صنعتی قم در سال 1387 تاسیس شد و هم اکنون با رشته های متنوع فنی و مهندسی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری با 72 عضو هیات علمی و بیش از 2000 دانشجو و 150 کارمند در زمره 15 دانشگاه برتر صنعتی کشور است. این دانشگاه به عنوان یک دانشگاه در حال توسعه پیشرفت های چشمگیری داشته است. رئیس دانشگاه صنعتی قم گفت: جذب دانشجویان بین الملل و تبدیل شدن به یک دانشگاه بین المللی، ارتقای 10 پله ای رتبه دانشگاه در پایگاه استنادی جهان اسلام(ISC)، کسب رتبه های اول و نهم اشتغال فارغ التحصیلان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، کسب رتبه 13 کشوری در برگزاری دوره های مهارت افزایی دانشجویان در بین دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مراکز آموزش عالی بخشی از پیشرفت های چشمگیر دانشگاه صنعتی قم است. صد البته که این پیشرفت ها وظیفه شما را در دانشگاه سنگین تر کرده است چرا که شما هم به عنوان عضوی از خانواده دانشگاه صنعتی قم باید برای ارتقا و پیشرفت این دانشگاه تلاش کنید. وی افزود: دوره کارشناسی پایه و اساس آینده شما است. پس اگر از همین امروز خوب درس بخوانید و مهارت پیدا کنید، موفق هستید. جامعه از سمت مدرک گرایی به سمت مهارت گرایی پیش رفته است. مهندسی که مدرک دکتری داشته باشد اما مهارت نداشته باشد و کارعملی را بلد نباشد در صنعت هیچ جایگاهی ندارد. پس دروس دانشگاه به انضمام آموزش مهارت های مختلف یک مهندس موفق و کاربلد را تحویل جامعه صنعتی می دهد. دکتر رضائی نور گفت: در دانشگاه صنعتی قم بستر رشد و ارتقای دانشجویان فراهم است.مرکز نوآوری، آزمایشگاه ها و کارگاه های مجهز،مرکز آموزش های آزاد و مجازی، انجمن های علمی دانشجویی، دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه این ها مراکزی است که می توانید مهارت های مختلف را یاد بگیرید و از هم اکنون خود را برای بازار کار آماده کنید.حجت الاسلام والمسلمین دکتر قربانی مبین رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: خدا را شکر که در یک محفل علمی هستیم . خداوند به کسانی که علم دارند نگاه ویژه ای دارد. این علم نور است که شخصیت، انسانیت و ابهت می آورد.وی افزود : خداوند علاوه بر اینکه به علما و اهل علم نگاه ویژه ای دارد، حتی به کسانی که دوست دارند در مسیر علم و معرفت قرار گیرند، نگاه خاصی دارد. پس به شما بشارت می دهم که به لطف خداوند متعال با نور دانش زندگی پر برکتی خواهید داشت.حجت الاسلام والمسلمین دکتر قربانی در خصوص برنامه های نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: ازدواج آگاهانه یکی از اصلی ترین برنامه های نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه است. در این راستا برگزاری کلاس ها و دوره های مهارت آموزی برای آمادگی قبل و بعد از ازدواج از دیگر برنامه های این نهاد است.وی افزود: برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در دروس معارف ، برگزاری های اردوهای زیارتی مشهد مقدس و کربلای معلی از جمله برنامه های دیگر نهاد است که بسیار مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته است.همچنین دکتر کریمی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورد در خصوص برنامه های این معاونت توضیحاتی را بیان کرد. وی افزود: سعی مسئولین دانشگاه این است که علاوه بر ارتقای آموزشی و پژوهشی دانشجویان در دانشگاه، محیط با نشاط و جذابی را برای دانشجویان به ارمغان آورند.
دکتر سلیمانی معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه نیز ضمن خیر مقدم به دانشجویان در خصوص برنامه های این معاونت توضیحاتی را بیان کرد.برنامه های انجمن ها و کانون های فرهنگی و قرآنی ، تشکل های دانشجویی، بسیج دانشجویی و برنامه های ورزشی از جمله امور فوق برنامه دانشجویان است که در دانشگاه بسیار پرطرفدار است. مولودی خوانی، مسابقه، سخنرانی های دبیر دبیران انجمن های علمی، نماینده بسیج دانشجویی و تشکل جامعه اسلامی از دیگر برنامه های این جشن بوده است.