معاون فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری: دانشگاه صنعتی قم پتانسیل تاسیس پردیس دانشگاهی و مرکز رشد را دارد

شنبه شانزدهم مهر 1401 ساعت 12:48 ق ظ

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر خیرالدین معاون فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن بازدید از دانشگاه صنعتی قم گفت: با توجه به فعالیت های علمی و پژوهشی دانشگاه صنعتی قم ، این دانشگاه پتانسیل احداث پردیس دانشگاهی و مرکز رشد را دارد.وی افزود: دانشگاه ها باید نسبت به اهداف و وظایف خود یک بازنگری داشته باشند. دانشگاه ها باید ضمن اینکه برای خود ماموریت های جدید و به روز تعیین کنند از مهاجرت نخبگان نیز جلوگیری کنند.معاون فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: باید به سمت و سویی برویم که تمام اساتید دانشگاه ها پژوهش محور باشند. این چنین می توانیم به خود کفایی علمی برسیم. به لطف خداوند منان طی چند سال اخیر در این زمینه پیشرفت های چشمگیری داشته ایم اما مسیر طولانی در پیش داریم.در ادامه دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم گفت: ایجاد معاونت فناوری در بدنه وزارت عتف اتفاق بسیار مبارکی است که همه ما دانشگاهیان آن را به فال نیک گرفتیم و بسیار دلگرم تر و مصمم تر از قبل در زمینه تحقیق و پژوهش گام برمی داریم.وی افزود: دانشگاه صنعتی قم با اجرای طرح های ابتکاری از جمله طرح ارتباط با صنعت در زمینه اشتغال دانشجویان بسیار موفق عمل کرده است. طبق نتایج طرح پایش اشتغال فارغ التحصیلان که هرساله توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام می شود، دانشگاه صنعتی قم در اشتغال فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی رتبه اول و در مقطع کارشناسی ارشد رتبه دوم اشتغال را کسب نموده است.همچنین رتبه سیزدهم برگزاری دوره های مهارت افزایی دانشجویان را به خود اختصاص داده است.رئیس دانشگاه صنعتی قم افزود: اساتید نخبه و جوان و همچنین دانشجویان هدفمند و فعال آینده بسیار روشنی را برای این دانشگاه ترسیم کرده اند.وی خاطر نشان ساخت: با توجه به وجود 8 شهرک صنعتی و 4 ناحیه صنعتی در استان قم، توسعه دانشگاه صنعتی قم می تواند به رشد و شکوفایی صنعت این استان کمک شایانی داشته باشد.حجت الاسلام والمسلمین دکتر قربانی مبین رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قم ضمن ابراز خرسندی از این دیدار گفت: دانشگاه صنعتی قم به عنوان یک دانشگاه جوان و در حال توسعه، بسیار فعال و پر نشاط است که با حمایت ویژه مسئولین وزارتی و استانی می تواند در سربلندی ایران اسلامی گام بلندی بردارد.وی افزود: به لطف خداوند و عنایات ویژه حضرت معصومه(س) رئیس دانشگاه، کارکنان، اساتید، تشکل های دانشجویی، بسیج دانشجویی و انجمن های علمی در این دانشگاه بسیار با هم همدل هستند و با این همدلی امور دانشگاه با سرعت بالا و به بهترین وجه ممکن انجام می شود.دکتر راستی مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه گزارشی از برنامه های مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی قم ارائه داد.وی گفت: مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی قم درسال 1396مجوز تاسیس خود را از وزارت عتف گرفت و پس از تاسیس، 12 پروژه توسط اساتید هیات علمی این دانشگاه ارائه شدکه با حمایت مسئولین دانشگاه 8 طرح به نتیجه رسید و 4 طرح به ثبت اختراع انجامید.وی گفت: هم اینک مرکز نوآوری دانشگاه در دو بخش فضای کار اشتراکی و فضای استارت آپی جوابگوی نیاز پژوهشگران استان است. البته با توجه به تعطیلی دانشگاه در زمان کرونا فعالیت های این مرکز کمرنگ بود اما امروز شاهد فعالیت قابل توجه اساتید و دانشجویان در این مرکز هستیم.