همکاری دانشگاه صنعتی قم با شرکت گاز استان

شنبه دوازدهم شهریور 1401 ساعت 9:16 ق ظ
همکاری دانشگاه صنعتی قم با شرکت گاز استان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: طی انعقاد تفاهم‌نامه‌ای، دانشگاه صنعتی قم با شرکت گاز استان همکاری می کند.این تفاهم نامه با موضوعاتی چون همکاری مشترک و متقابل در زمینه تبادل اطلاعات، انتقال فناوری، تجربیات و توانایی‌های علمی ، ارائه خدمات پژوهشی ،مشاور های آموزشی در زمینه ایجاد انتقال و بومی سازی فناوری های هوشمند سازی نسل چهارم صنعتی، پژوهش های حوزه مدیریت و بهینه سازی انرژی و مصرف گاز طبیعی به منظور تامین نیازهای شرکت گاز استان منعقد شد. بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی به منظور افزایش کارآمدی، آموزش به کارشناسان جهت توسعه و پیشبرد دانش فنی در موارد مذکور، بررسی و پیاده‌سازی روش‌های جدید علمی و مدیریتی در امور مربوطه ،مدیریت و بهینه سازی مصرف انرژی به منظور بومی سازی و انتقال فناوری های نوین از جمله مفاد مهم این تفاهم نامه می باشد.