جلسه اساتید دانشگاه صنعتی قم در گروه صنعتی شهید عارفی

شنبه چهارم تیر 1401 ساعت 12:41 ق ظ
جلسه اساتید دانشگاه صنعتی قم در گروه صنعتی شهید عارفی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: اساتید دانشگاه صنعتی قم با همکاری مرکز شهید فهمیده استان قم از گروه صنعتی شهید عارفی بازدید کردند.
اساتید منتخب دانشگاه صنعتی قم ضمن بازدید از این گروه صنعتی با برگزاری نشستی مشترک، پروژه های در دست اقدام را بررسی کردند.
همچنین جهت همکاری های دوجانبه دانشگاه صنعتی قم با گروه صنعتی شهید عارفی رایزنی ها و اقدامات اولیه صورت گرفت.
دکتر قنبری معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی قم در این خصوص گفت: با توجه به ظرفیت های موجود در اعضای هیأت علمی جوان دانشگاه صنعتی قم، همکاری های خوبی بین دانشگاه و صنایع مختلف شکل گرفته است که بعضاً به عنوان طرح های پژوهشی منتخب، از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت صنعت، معدن و تجارت مورد تقدیر قرار گرفته است.
وی افزود:  با توجه به نامگذاری سال به عنوان تولید ،دانش‌بنیان و اشتغال آفریندانشگاه صنعتی قم برنامه های ویژه ای برای حمایت از اساتیدی که طرح های پژوهشی در راستای حل مشکلات واحدهای صنعتی دارند، در نظر گرفته است.